Északi sark

< Vissza a Díszletekhez
Északi sark

Napjainkban két perc alatt annyi új fotó kerül fel a világ közösségi oldalaira, mint amennyit az egész emberiség készített a XIX. században. Bármerre járunk, ha valami érdekeset látunk azonnal megörökítjük magunknak, elküldjük családtagjainknak vagy barátainknak, és gyakran megosztjuk a közösségi oldalainkon. A fotózás az okostelefonok elterjedésével mindennapos dologgá vált.

Kutatások kimutatták, hogy az emberek jelentős része nem indul el sehova mobiltelefon nélkül, vagyis ez az eszköz ami folyamatosan velünk van és lehetővé teszi az élmények azonnali rögzítését és megosztását.

A fotófalak és fotópontok készítése és kihelyezése az utóbbi években divatossá és közkedveltté vált.

Akár céges rendezvényekre, privát partikra, közterületekre és középületekre, vagy bevásárlóközpontokra gondolunk, sokszor szembetalálkozunk egy-egy tematikus fotóhellyel, ami vagy brandépítését szolgál vagy egy adott szezonális eseményhez, ünnephez kötődik.

Akár mi is legyen a fotópont apropója, abban biztosak lehetünk, hogy az esemény résztvevői örömmel fognak ott fotózkodni és az elkészült képeket a világgal megosztani.

Lépjen velünk kapcsolatba és kérje személyre szabott ajánlatunkat.

Érdeklődés

Hozzájárulok az adataim kommunikációs célra történő kezeléséhez. Adatkezelési tájékoztató

Scroll Up